Bestuursleden

Wat levert Positief Coachen jullie op?

Positief Coachen maakt sporten nog leuker. Meer zelfvertrouwen, meer optimisme en meer positiviteit geeft nog meer sportplezier voor iedereen. Met bovendien extra voordeel voor jullie als vereniging:

  • Betere sportprestaties
  • Leden blijven langer lid
  • Meer vrijwilligers melden zich aan
  • Vrijwilligers blijven langer actief

Aan de slag?

Welke stappen kunnen jullie nemen? En hoe krijg je deze doelen gerealiseerd? Het antwoord op deze vragen staat centraal tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek. Het creëren van een positief sportklimaat doe je samen met je leden. Tijdens het gesprek bepalen we de uitgangspunten binnen jullie verening. Daarnaast krijg je inzichten en tips hoe je jouw leden enthousiast kunt krijgen én houden om bij te dragen aan een positieve sportvereniging. Bekijk ook eens de toolkit, hierin staan al veel handige tips en weetjes. Gaan jullie ook aan de slag, neem dan nu contact via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

Traject op maat

Naast het stedelijke programma is er ook een mogelijkheid om met financiële steun een eigen behoeftegericht verenigingstraject op te zetten. Hierbij kunt u een 5-jarenplan schrijven gericht op de pedagogische ontwikkeling en het implementeren van Positief Coachen binnen jullie vereniging. Bij het schrijven en uitvoeren van het plan kan gebruikt gemaakt worden van de expertise van onze partners: Fysio PP & MOOOST. Interesse neem contact met ons op.

 

Portretfoto Anouk van den Berg

Anouk van den Berg is ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze is sinds 2014 werkzaam in haar eigen sportpsychologiepraktijk genaamd MOOOST. Wat staat voor Mentale Ontwikkeling en Ondersteuning in het Onderwijs en voor SportTalenten. Ze begeleidt sporters uit diverse takken van sport en adviseert sportouders en coaches. Haar doel is dat sporters met plezier en zelfvertrouwen op de baan of het veld staan.

Portretfoto Anouk van den Berg

Amy Verhagen is bewegingswetenschapper & sportpsycholoog. In 2015 afgestudeerd Bewegingswetenschapper MSc. Zij leerde veel over het menselijk bewegingsapparaat en hoe je deze kunt trainen. Een stage bij een sportpsycholoog gaf haar het inzicht hoe belangrijk het mentale aspect van sporten is. Hier wilde zij meer over weten en uiteindelijk heeft zij de postacademische opleiding tot praktijk sportpsycholoog afgerond in 2019. Naast haar functie als sportpsycholoog geeft Amy ook de nodige groepstrainingen en assisteert zij bij het testen en meten van sporters.

Portretfoto Anouk van den Berg

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke en mentale gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. Wij zetten ons dan ook graag in voor maatschappelijke thema’s in de samenleving.

Gemeente Gorinchem in samenwerking met sportpsychologiepraktijk MOOOST en Fysio PP.