Bestuursleden

Wat kenmerkt volgens jou een positieve sportvereniging?

Wat zie je hiervan al terug op jouw vereniging? Wat zie je graag nog veranderen? Welke doelen horen daarbij? En hoe krijg je deze doelen gerealiseerd? Het antwoord op deze vragen staat centraal tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek. Het creëren van een positief sportklimaat doe je samen met je leden. Tijdens het gesprek bepalen we de uitgangspunten binnen jullie verening. Daarnaast krijg je inzichten en tips hoe je jouw leden enthousiast kunt krijgen én houden om bij te dragen aan een positieve sportvereniging. Bekijk ook eens de toolkit, hierin staan al veel handige tips en weetjes. Gaan jullie ook aan de slag, neem dan nu contact via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

Portretfoto Anouk van den Berg

Anouk van den Berg is ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze is sinds 2014 werkzaam in haar eigen sportpsychologiepraktijk genaamd MOOOST. Wat staat voor Mentale Ontwikkeling en Ondersteuning in het Onderwijs en voor SportTalenten. Ze begeleidt sporters uit diverse takken van sport en adviseert sportouders en coaches. Haar doel is dat sporters met plezier en zelfvertrouwen op de baan of het veld staan.

Portretfoto Anouk van den Berg

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke en mentale gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. Wij zetten ons dan ook graag in voor maatschappelijke thema’s in de samenleving.

Gemeente Gorinchem in samenwerking met sportpsychologiepraktijk MOOOST en Fysio PP.