Ouders

Je kind met plezier en vertrouwen op het sportveld.

Dat is wat elke ouder wil. Ouders spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens 2 interactieve workshops krijg je inzichten en handvatten aangereikt om je kind op een positieve manier te ondersteunen in zijn of haar sport. De workshops zijn een mix van theorie en praktijk. Met andere sportouders wissel je ervaringen uit en ga je aan de slag. Hoe gaat jouw kind om met winst en verlies? Hoe kun jij hierop inspelen? Met elkaar oefen je je communicatievaardigheden. Want wat zeg je nu voor, tijdens en na een wedstrijd?

Programma Positief coachen

Het programma bevat een uitgebreid keuzemenu aan workshops en bijeenkomsten. Voor elk wat wils. Kies 1 of meer bijeenkomsten. Deelname is gratis.

\

Woensdag 10 november 2021 - 19.30 uur

Theatervoorstelling ‘Pap, doe narmaal!’
Humoristische voorstelling vol met herkenbare situaties 
voor iedereen bij de sportclub.

Locatie: Gildenplein

  • Humoristische voorstelling voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt: ouders, leraren, sportcoaches, trainers,noem maar op.
  • De voorstelling gaat over hoe een nog positiever klimaat kan helpen om te zorgen dat de kinderen zich optimaal ontwikkelen.
  • Er minder incidenten zijn en het werkplezier voor de opvoeders/begeleiders, e.d. toeneemt.

Aanmelden via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

\

Vrijdag 12 November 2021 19.00 uur

Workshop 1: Sportplezier

Locatie: Gildenplein

Aanmelden via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

\

Datum volgt zo snel mogelijk

Workshop 2: Zelfvertrouwen

Locatie: SVW 

Aanmelden via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

Portretfoto Anouk van den Berg

Anouk van den Berg is ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze is sinds 2014 werkzaam in haar eigen sportpsychologiepraktijk genaamd MOOOST. Wat staat voor Mentale Ontwikkeling en Ondersteuning in het Onderwijs en voor SportTalenten. Ze begeleidt sporters uit diverse takken van sport en adviseert sportouders en coaches. Haar doel is dat sporters met plezier en zelfvertrouwen op de baan of het veld staan.

Portretfoto Anouk van den Berg

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke en mentale gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. Wij zetten ons dan ook graag in voor maatschappelijke thema’s in de samenleving.

Gemeente Gorinchem in samenwerking met sportpsychologiepraktijk MOOOST en Fysio PP.