Trainers

Hoe creëer je een positief klimaat tijdens jouw trainingen.

Een omgeving waarin jouw spelers kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze in zich hebben. Tijdens 4 interactieve workshops voor trainers duik je in de wereld van positief coachen. De workshops zijn een mix van theorie en praktijk. Je krijgt handvatten aangereikt die je de volgende training direct kunt inzetten. De inzichten helpen je om voor jou lastige situaties aan te pakken. Zoals een stroef contact met een speler. Of trainingen die niet lekker lopen.

Met collega trainers uit andere sporten deel je ervaringen en ga je aan de slag. Zo oefen je je communicatievaardigheden, denk je met elkaar na over de invulling van je training en ontwerp je samen oefenvormen. Kortom: leer hoe je een nóg betere trainer kunt worden.

Met de 4 workshops samen heb je een mooi totaalpakket aan kennis en tools in handen. De workshops zijn ook los van elkaar te volgen. De volgende onderwerpen en thema’s komen aan bod.

Programma Positief coachen

Het programma bevat een uitgebreid keuzemenu aan workshops en bijeenkomsten. Voor elk wat wils. Kies 1 of meer bijeenkomsten. Deelname is gratis.

\

Maandag 25 oktober 2021 - 19.00 uur

Workshop Structureren

Inloopspreekuur voor vragen of onderwerpen waar je tegenaan loopt!

Locatie: SVW 

Aanmelden via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

\

Woensdag 10 november 2021 - 19.30 uur

Theatervoorstelling ‘Pap, doe narmaal!’
Humoristische voorstelling vol met herkenbare situaties 
voor iedereen bij de sportclub.

Locatie: Gildenplein

  • Humoristische voorstelling voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt: ouders, leraren, sportcoaches, trainers,noem maar op.
  • De voorstelling gaat over hoe een nog positiever klimaat kan helpen om te zorgen dat de kinderen zich optimaal ontwikkelen.
  • Er minder incidenten zijn en het werkplezier voor de opvoeders/begeleiders, e.d. toeneemt.

Aanmelden via c.v.rosmalen@gorinchem.nl

\

Maandag 22 november 2021 - 19.00 - 20.00 uur

Inloopspreekuur voor vragen of onderwerpen waar je tegenaan loopt!

Locatie: SVW 

Aanmelden niet verplicht, wel handig c.v.rosmalen@gorinchem.nl

Portretfoto Anouk van den Berg

Anouk van den Berg is ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze is sinds 2014 werkzaam in haar eigen sportpsychologiepraktijk genaamd MOOOST. Wat staat voor Mentale Ontwikkeling en Ondersteuning in het Onderwijs en voor SportTalenten. Ze begeleidt sporters uit diverse takken van sport en adviseert sportouders en coaches. Haar doel is dat sporters met plezier en zelfvertrouwen op de baan of het veld staan.

Portretfoto Anouk van den Berg

PP staat voor Physical Performance en wij zijn een multidisciplinaire praktijk die zorg en beweging biedt. Uw fysieke en mentale gezondheid is van groot belang om uw dagelijkse prestaties te kunnen leveren, zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. Wij zetten ons dan ook graag in voor maatschappelijke thema’s in de samenleving.

Gemeente Gorinchem in samenwerking met sportpsychologiepraktijk MOOOST en Fysio PP.